+46(0)31 15 17 28 verkstad@centralens.se

Vår verkstad är utrustad med marknadens modernaste och bästa utrustning. Toppmoderna HUNTER ROAD FORCE TOUCH och HUNTER REVOLUTION TIRE CHANGER garanterar kvaliten på vårt arbete.

Hos oss kan du få hjälp med en rad olika service-arbeten. Vi lagar punkteringar, balanserar och skiftar dina däck.

För de kunder som önskar att vi ska lagerhålla vinterdäcken på sommaren och sommardäcken på vintern erbjuder vi plats i vårt Däckhotell. Är däcken dåliga försöker vi kontakta dig innan det är dax för säsongskifte igen och rådgör om däcken ska bytas.

VÅRA NYA MASKINER KLARAR AV DÄCK UPP TILL 30″ INRE DIAMETER!

Tyre_Size_details

Revolution™ Tire Changer

TYRE-CHANGER-460x250

Hunter Engineering Company har kombinerat sitt teknologiska ledarskap och nyskapande stil för att producera en helautomatisk däckskiftmaskin som är helt konstruerad och byggd i USA.

Revolution™ Tire Changer

använder samma helautomatiska process för alla däck och hjulkombinationer, vilket sparar tid på dagens olika församlingar. Den helautomatiska processen eliminerar också behovet av en skicklig operatör .

Revolution™ Tire Changer är enkel att användas och kan hanteras av ett barn med 100 % felsäkerhet.

Hydrauliskt och fullautomatiskt hjulmontering. Automatiska processer skyddar fälg och däck. All fälg och när kontakt sker med plast

Road Force Touch® Wheel Balancer

Hunter-Road-Force-Touch-GSP9700-balancer-500x250

The Road Force Touch® hjulbalanserare levererar exceptionell balanseringstjänst och utför en ROAD FORCE® och balans snabbare än en traditionell hjul balans. The Road Force Touch löser hjulvibrationsproblem som de traditionella hjulbalanserings inte kan fixa.

  • Ger bästa köregenskaper genom en optimerad Dynamic Wheel Balance
  • Minimerar antalet och synlighet på balanseringsvikter
  • Minskar väntetid för balanseringstjänsten

Maskinens speciella egenskap är att den hjulbalanserings kinen känner av sidokraften som uppstår på snedslitnadäck och föreslår bästa placering av hjulen så att sidokrafterna tar ut varandra, istället för att dessa krafter påverkar negativ väghållning.

ROAD FORCE mättning gör det möjligt att mäta däckens och fälgens ovalitet, samt att därmed kunna matcha ihop däckens högsta punkt med fälgens lägsta punkt för att elimenera statiska vibrationer.

Denna tjänst är mycket uppskattad av yrkeschufförer som hittils kunde få “bara vanlig dynamisk balansering.

Priser
Däcktjänst 1
400 SEK
fastpris

Ingår

  • Hjulskifte
Däcktjänst 4
700 SEK
från

Ingår

  • Montering
  • Balansering
  • Hjulskifte
Däcktjänst 3
700 SEK
från

Ingår

  • Däckförvarning inklusive skifte