+46(0)31 15 17 28 verkstad@centralens.se

Motorbyte – Centralens Bilservice i Göteborg hjälper dig att byta motor i din bil. Vi erbjuder motorbyten till ett attraktivt pris med garanti på både arbete och på utbytesmotor.

Att byta motor i bil kräver rätt verktyg och en erfaren mekaniker. Våra mekaniker har många års erfarenhet av motorbyte och utbytesmotorer på de flesta förekommande bilar och bilmärke på marknaden – tryggt för dig som kund att veta att din bil är i rätt händer när din nya utbytesmotor ska monteras i din bil.

Fördelar med Motorbyte


Motorbyte kan spara pengar och förlänga fordonets livslängd!

Alla fordon som för övrigt är i god övergripande mekaniskt skick och planeras att vara i drift under flera år är en bra kandidat för motorbyten.

Motorbyte kan göras på ett förutbestämt intervall eller vid tidpunkten för motorhaveri.

Fordonsersättningskostnaden är bland de största utgifterna som varje företag eller enskild person har MEN, ett livskraftigt alternativ till att köpa ett nytt fordon, i vissa fall, är motorbyten, vilket kan spara massor av pengar av per fordon. Beroende på storleken på din bilpark, kan den uppgå till enorma årliga besparingar.

I vissa fall är motorbyte ett lönsamt alternativ till att skaffa ett nytt fordon. Det kan göras för en bråkdel av kostnaden, plus att du undviker skatter, licensavgifter, och försäkringskostnader som uppstår vid köp av nytt fordon.

slide-2